Dagens krimnotis


En tvättbjörnshund väntar på att bli insydd av stockholmsbängen. Foto: Wikipedia

Under onsdagskvällen anhölls Puddingbloggens chefredaktör i sin frånvaro, på sannolika skäl misstänkt för icke-frekvent bloggande. Initiala uppgifter säger att han befinner sig hemma, men är för fet för att komma ut ut lägenheten.

Redan förra veckan larmades polisen om den ökände bloggarens misstänkta bloggskolk.
– Vi satte in en spaningsgrupp som följde redaktionen på nära håll, säger Raccoon Tvättbjörnshundsson på polisens länskommunikationscentral i Malmö.

Kattens död trolig orsak
Tendenser på bloggskolk har funnits ändå sedan början av året, då flera andra medievetare varnade för Puddingbloggens redaktionella förfall. I början av hösten stärktes misstankarna då redaktionskatten, Die Katze, tragiskt gick bort i en njursjukdom.

Puddingawards i fara
Lokala medier har förgäves försökt nå Puddingbloggens chefredaktör och ansvarige utgivare, Patrik Lundberg, för en kommentar. Anonyma källor från Patrik Lundbergs innersta krets uppger att han gått under jorden till följd av en titt i spegeln. Den årliga blogg-galan Puddingawards kan vara i fara, skriver New York Times på nätet.

TT

Kommentarer
Postat av: Therrorese

Ahaaaa, det är det all uppståndelse inom polisen handlat om! Vi på skolan har undrat varför alla poliser verkat så stressade. Nu förstår jag...

2009-12-10 @ 11:15:11
Postat av: Magnus

man ska inte tro på allt som står i blaskan. jag är säker på att denna notis är högst spekulativ.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback