God only knows


Love actually.

Mitt liv är som i
Man vänjer sig. Imorse ringde klockan 05.45, men var först hemma från jobbet vid 19.30.

Sedan åt jag en julltallrik i min ensamhet. Nu är klockan drygt 23.00 och 05.15 ringer klockan imorgon. Sedan jobbar jag varje dag fram till nyårsdagen. Får fira jul med en kompis. Nyår ensam, tolvslaget på mitt skrivbord bland papper och pennor.

Mellan realtid och jultallriken tittade jag på Love Actually. Jag köper den varje år på DVD, men känner mig alltid så ensam efter att ha sett den att jag slår in den och ger bort den i julklapp. Jag har inte bestämt vem som ska få den i år. Nästan alla mina släktingar har ett exemplar nu.

Hittills i år har jag fått fyra julkort. Två är från människor jag aldrig pratar med eller träffar längre. Min pappa och min bästa vän från gymnasiet. De andra är från två människor som jag aldrig har träffat eller ens pratat med. Jag blev varm i hjärtat av alla fyra.

Själv har jag inte skickat ett enda. Jag är en svag människa som inte kan visa känslor ens via posten. Egentligen älskar jag ganska många. Särskilt älskar jag en speciell människa. Livet är dock inte som på film. Saker löser sig inte som i Love Actually. Men jag ville ändå att ni skulle veta.

För det är ju ändå jul (och då säger man sanningen).

Kommentarer
Postat av: Moa

Tänk vad mycket extra cash du kommer att tjäna. De kan du åka till Korea för till Galningarnas Samling i sommar. Om du inte får näringsbrist av alla jultallrikar först...

Postat av: Lennart

Tycker Love Actually är en mysig film men kan aldrig se den till slut. Jag har skickat 24 julkort, så har det ramlat in 3 på min hallmatta. Vet inte om jag har upphört att existera eller om folk har så mycket att göra med sitt julplanerande med sina närmaste och släktingar att allt annat glöms bort. Själv ska jag passa på att jobba nästan alla röda dagar, det är inte klokt så mycket jag får gjort när det är öde på kontoret. God Jul!

2009-12-23 @ 10:53:10
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/
Postat av: valle

Jag tror att jag skickade ett julkort till dig. Och mig har du faktiskt både träffat och pratat med (trots att det var längesen nu). Men det kanske inte har hunnit fram än?

Hur som helst; ha en riktigt god jul!

2009-12-23 @ 17:21:47
URL: http://kompromiss.blogspot.com
Postat av: pallas

Du är mitt basketproffs och jag är ditt, Peppe. Gotta count for somethin', right?Puss och ha den finaste julen, ses tidigt 2010 med drink i hand.:)2009-12-23 @ 17:44:25
Postat av: Patrik

Moa> Inga harmynt i hela världen hade gjort mig lycklig. men visst, kanske gathering i sommar.lennart> god jul!!!valle> det kom idag. jag blev så glad att klockorna stannade. mjao! god jul!pallas> Likadana hjärnor. Vi ses under första timmen av nästa decennium. :)

2009-12-23 @ 23:44:18
URL: http://pudding.blogg.se/
Postat av: Magnus

Sanningen är 00-tal. Handling är mer 10-tal.

2009-12-24 @ 10:16:57
URL: http://papamac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback