Är det skottår snart?


En traditionell tvättbjörnshundswok tillagas i köket. Foto: Puddingbloggens fotoredaktör

Nästa vecka firar man fem år som singel – inte så illa för någon så kärlekskrank som jag.

Idag, när jag satt och åt vegansk kyckling, kom jag på varför ingen vill dela sitt liv med mig. Det är så logiskt, alla fattar utom jag.

Jag hatar att ha mysigt.

Det är ju A och O i alla relationer att ha mysigt. Att kunna sitta i norrländska fjällen med en kopp varm choklad, att möta solnedgången ensamma på skärgårdens strand, att hålla om varandra framför brasan på senhösten.

Jag klarar inte att känna någonting längre. Jag har blivit världens minst romantiska människa, för all kärlek har lett till besvikelse.

Till och med i mina drömmar är jag ensam. Och det är mitt eget fel.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så våldsamt skrämd jag blev när jag såg denna bild, jag trodde att även pudding efter en lång kamp misslyckats med att hamna i "Jag går till ICA"-bloggandet och börjat piblicera bilder på matlagning.Men sen så läste jag vidare och världen är fortfarande som den brukade vara.

2009-09-28 @ 22:37:49
Postat av: Patrik

anonym> tack. med mig behöver du aldrig oroa dig.

Postat av: Moa

anonym: vadå, att han fortfarande är singel? ;-)Patrik: Du måste verkligen flytta hit, här struntar nog tjejerna om killen är omysig (så länge han är rik eller snygg och de får dyra presenter?)

2009-09-29 @ 02:57:25
URL: http://nyfikengul.wordpress.com
Postat av: Ann

Åh, vad jag känner igen mig! (Även fast jag i princip aldrig är singel). Jag HATAR romantiskt mys! Jag är jättejättedålig på det. Min senaste kille köpte en massa ljus att tända hemma hos mig och blev upprörd för att jag varken har tändstickor eller tändare hemma. Men vadå? Jag tänder ju aldrig ljus! Det är så förväntat och klyschigt. Jag ryser vid blotta tanken på middag med levande ljus, titta varandra djupt i ögonen och sedan krypa upp i soffan med en kopp te (jag gillar te, men inte om det doftar romantik). Min upplevelse är att alla killar jag träffat varit mer romantiska än jag. Det är kanske lite mer ovanligt att vara tjej och inte älska romantik (viss romantik älskar jag ju dock, men inte den klyschiga, förväntade). You go, Pudding!

2009-09-29 @ 09:53:57
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com
Postat av: Patrik

Moa> Men det är ju det som är romantik för dem. Och Hello Kitty. Och dvd-bang.Ann> Det är klart vi tycker likadant. :) Och jag håller med dig också. Tända ljus, för vem då?

2009-09-29 @ 10:08:54
URL: http://pudding.blogg.se/
Postat av: Ester

I höst firar Hjärtat och jag fem år. Vi träffades när jag bestämt mig för att aldrig mer bli kär. Men trots kärlek går vi inte på parmiddagar, någon måtta får det vara! ;-)2009-09-29 @ 21:35:30
Postat av: Ann

Gillar att du inte kommenterar senaste kommentaren. Fet dislike på folk som kallar sina respektive Hjärtat med stort H. (Eller för den delen Älsklingen, Sötnosen, Pojken, Kärleken).

2009-09-30 @ 09:24:26
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com
Postat av: Stina

Oj du, det där lät patetiskt=D

Fastnade för din rubrik, eftersom jag tänkte på det själv för ett tag sedan. När fan är nästa skottår?

2009-10-02 @ 21:00:57
URL: http://puckomongo.blogg.se/
Postat av: sofia

haha man blir så deppig av din blogg

2009-10-04 @ 18:38:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback