Det kallas Karma


Scannat från Sydsvenskan, sida C5, torsdag 17 september 2009. Scanning: Pudding

Den stenhårda koreanska skinheaden Big Gay AL har under de senare år kört stenhård marknadsföring mot mig.

Om han inte cockblockar mig på fester gör han livet surt för mig på andra sätt. Länge har han försökt dra med mig i den livsstil som själv gav honom diabetes. Han försöker i alla fall övertyga mig om att bromsmedicinerna är för denna åkomma och inget annat.

Men mest handlar det om två saker. Han kallar mig BÖG och SEMIT i varannan mening, ibland oftare. Det spelar ingen roll om vi är ensamma i hans lägenhet eller på Nobelmiddagen. Men vissa straffar Gud efter lång och trogen tjänst.

Efter tips från landets hetaste telegrambyrå
Wallingruppen slog jag upp Sydsvenskans malmösidor och fann artikeln ovan. Den stenhårda antisemiten och böghataren Big Gay AL står och köar en halvtimme innan second handbutiken Humana öppnar dörrarna för utförsäljningen. Ja, vinjett och rubrik talar för sig själva.

Big Gay AL har kommit ut som ekonomisk modeälskare. Således fick Puddingredaktionen sin gruvliga revansch utan att göra ett skvatt – och rättvisa skipades än en gång tack vare objektiv journalistik.

Men visst fanns det tendenser redan på mitten av 00-talet, då han fick frågan om vad han gillade att ha på underkroppen. "Jag är inget jeansfreak, men jag gillar low-cut denim 2mm gulsöm".

Kommentarer
Postat av: Martina

Hahahahaha, jag jublar! jag jublar!

2009-09-17 @ 20:28:15
Postat av: Patrik

Martina> Aldrig har man varit gladare en torsdagsmorgon.

Postat av: Johan

Han står väldigt gay där och spanar måste jag säga! Kanske är det bara inbillning, men det ser faktiskt ut som han putar med rumpan snett åt höger i hopp om en leverans.

2009-09-18 @ 10:34:48
Postat av: Hannes

Grattis till författarlandslaget!!!!!!!!!!!

Glöm inte att ge cred åt Gammalstorps GoIF som format dig till den spelare du är idag. =)

Förresten så fyller Lars-Göran 85 år idag, sista matchen för säsongen mot Pukavik imorgon och efter det blir det till att hylla Legendaren, som har meddelat att detta skulle bli hans sista säsong som verksam i föreningen. Efter det lagfest för dem som vill, se till att komma! Avslutas med att njuta av tonerna från den dynamiska duon Carlan och Berra i Kristianstad.

2009-09-18 @ 17:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback