Allting blev som jag önskade

Ni vet hur det är. Puddingbloggen som en gång hette Pudding – Cockboy in a coma ligger i koma. Eftersom jag insett att mina ord inte riktigt räcker till för att beskriva världen tänke jag testa att göra det med bild och bildtext.


Jag tar de flesta av mina bilder med Hipstamatic. Det får folk att förbise mina tillkortakommanden som fotograf. Här på bilden har jag 3D-glasögon. Det får folk att förbise mina sneda ögon.


Big Gay AL's combathund lever och mår bra. När det vankas vegansk snabbmat brukar det bli bråk mellan oss.


Jag bor fortfarande i kvarteret Ollonet. I Malmö, staden i söder där hatet glöder, är det skottlossning var och varannan dag. Men kring Ollonet har det varit lugnt på senaste. Kanske beror det på att jag har gjort ett inhopp på en redaktion vid namn Omkretsen. Hur som helst ska jag gå till roten, ursäkta botten, med det här.


Mitt favoritdjur är fortfarande tvättbjörnshund a.k.a. mårdhund. Det har blivit uppenbart att mediesverige följer Puddingbloggen med sina vassaste trendanalytiker, eftersom det skrivs om denna lurviga lilla sak var och varannan vecka nu för tiden. För att behålla mitt oberoende har jag en ny bubblare på min favoritdjurslista: känguru, modell albino.


Lassie har också blivit hetero. Eller, jag skulle snarare kalla det för tillfällig sinnesförvirring. Korv gillar han i alla fall fortfarande.


Jag har skaffat mig ett alibi som enkelt förklarar för konspirationsteoretikerna att jag inte är gay. Men de som anklagat Puddingbloggen för att vara en kontaktannons har nog fått vatten på sin kvarn. Jag har till och med en kompis som brukar kolla in bloggen emellanåt för att se om jag fortfarande ligger i bloggdvala, det vill säga: om jag fortfarande är in a relationship.

Allting i mitt liv blev som jag önskade. Vad ska jag göra nu?

RSS 0.91