Men när du var med mig


Håkan Hellström – 2 steg från paradise. Foto: Pressbild

Nu ska jag inte överdriva, men det sju minuter långa eposet Du är snart där på Håkan Hellströms nya album är det vackraste musikstycke som producerats genom alla tider.

Det är så jag säger det om minst en låt på varje nytt album han släpper. Men det är inte så konstigt när skriver min framtid gång på gång. Nu har vi hunnit fram till 2 steg från paradise och jag vaknar upp och inser att min framtid är bakom mig. Ljuset som aldrig skulle brinna ut har slocknat. Och för att skapa mig ett eget liv måste jag sluta lyssna på Håkan och prata om den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka.

För jag tror
när vi går genom tiden
Att allt det bästa
inte hänt än

Ljug för mig
ljug för mig

Anneli från Sveriges Chicago


I Anneli. Foto: Svt.se

Vid det här laget vet ni, barn, att jag har varit sent ute med det mesta: målbrottet, oskulden, CSN-skulden och allt det där som verkligen spelar roll när livet ska summeras.

Så även med populärkultur. Jag menar, jag blev kär i Säkert! typ ett år efter debutalbumet släpptes och Håkan Hellströms debutsingel hann både upp och ner på topplistan innan jag hade den som soundtrack till mitt första rakbladsromantiska stålbad.

Hur som helst för helvete för fan har jag sent omsider upptäckt serien "
I Anneli" på SVT.

Jag vet inte om titeln är en passning till Amélie från Montmartre eller ej, men hur som helst har jag sett avsnitt 1/8 på SVT Play. Avsnittet är så bra att en koreansk tvättbjörnshund som jag dansar kalinka av glädje trots att mina knän redan är totalförstörda efter tjugo års lönlösa försök att bli fotbollsproffs och ändå sluta som en darrig högerback i division 6.

Mjao.

RSS 0.91