Köp koreanskt – stöd bröstcancerforskningen


Bidrag.

Exklusivt för Puddingbloggen Förlag AB: Ta chansen att köpa tvättbjörnshundens litterära debut, en av 28 texter i antologin Bidrag som ges ut av studenter på Lunds Universitets Författarskola. Det kan tilläggas att de andra texterna >>också<< håller en awesome kvalitet.

Puddingredaktionens text är en självbiografisk skildring av mötet med den biologiska familjen i Korea.

Priset är 200 kronor, varav ca 170 kr går direkt till Bröstcancerfonden. Resterande 30 kr täcker tryckkostnaderna.

Vill du ha ett exemplar? Mejla namn och adress till info@patriklundberg.se! Puddingredaktionen står för fraktkostnaderna.

Alla heter Pudding i Göteborg


Snart i en monter nära dig.

Under torsdag till söndag hittar ni Puddingbloggens chefsideolog på
Bokmässan i Göteborg.

Jag kommer stå vid monter F01:42 som ligger på våning 2, intill DN och Expressen. Boken jag kommer att kränga till er, barn, är en antologi till förmån för Bröstcancerfonden. Upphovsmän är studenter på Författarskolan vid Lunds universitet. En av texterna heter "Sanningsdan" och är skriven av undertecknad. Korea är inblandat.

På Bokmässan går det utmärkt att följa Puddingredaktionens öden och fantastiska äfventyr via www.twitter.com/patriklu

Tänkte råka springa på dig


Säkert! – Facit

Nu är den här och allt det där.
Här lyssnar du på
Facit på Spotify.

Recensenterna har delat ut allt från starka treor till femmor. En recension som sticker ut är Svenska Dagbladets, där skribenten inleder texten med att hylla en strof av nazibandet Skrewdriver.

Hur som helst tycker jag Facit är tiotalets hittills bästa svenskspråkiga skiva och då har jag ändå halvt motvilligt sett storheten i Oskar Linnros solodebut. Den 15 oktober kanske allt förändras, då Håkan Hellström släpper sitt nya album.

Nu låter det som jag är ett 16-årigt indiekid som dessutom nyligen upptäckt Kent, Hästpojken och Markus Krunegård. Det stämmer inte. När jag lyssnar på Facit blir jag sju år igen. Alltså den där åldern då man fortfarande älskade sina föräldrar helt förbehållslöst och kärlek var att leka med ens bästa kompis.

Snart vid en monter nära digPuddingredaktionen kommer gifvetvis vara representerad vid årets
bokmässa den 24-26/9 i Göteborg.

Det handlar om ett bidrag i en antologi.

Mer info följer.

Du är stalker du också


Skärmdump från lundagard.se

Av någon anledning trafikeras Puddingbloggen till stor del av gamla, gamla män och unga, unga tjejer. Det ligger ju inte i min roll som ansvarig utgivare att tycka något om det, men jag längtar inte till den dag då folk börjar ordna Puddingbloggsträffar.

Att träffa nya människor, barn, är hur som helst en härva. Förr eller senare tvingas man interagera med nya ansikten. Det kan vara när man börjar i en ny fotbollsklubb, får ett nytt jobb eller ett nytt favoritdjur.

Men framför allt: när man börjar i en ny klass. Jag har skrivit en krönika om det, på lundagard.se.
Läs den här.

RSS 0.91