Ni borde ha fattat

Puddingbloggen har fyllt fyra år. Alltså, i nästan 1 500 dagar har jag postat inlägg och alla har varit ett rop på hjälp.

Ni borde ha förstått, gjort något, sagt något.

Men nu är det för sent.

Så här slutade det:

"Vi ska göra kaos med schlagersverige"

Dom ska få veta var jag köpt min slöjaNytt år igen och om jag inte var det innan blev 2010 året jag definitivt blev en skenhelig jävel. Som vanligt gav jag efter för allt och alla och frågade inte mig själv en enda gång vad jag egentligen ville.

Det är bättre att knyta näven i fickan, barn. *not* *lol* ;) :) :-) :'-(

Eftersom jag är en simpel lögnhals är det ingen idé att lova något inför 2011, men ändå en sak:

Jag ska sluta umgås med par
Par älskar att umgås med mig och det är inte så konstigt. Jag är en medgörlig idiot som orkar lyssna på all sorts dynga och jag skulle aldrig få för mig att visa mina mjuka sidor och berätta om mina egna problem, så det slipper de också.

Dessutom är det inte svårt att som par känna sig lyckligt när man sitter mitt emot mig och föreställer sig hur patetiskt livet kunde ha varit. Paren jag umgås med har till och med slutat undra varför jag aldrig är ihop med nån. Det är i och för sig bra, för jag undrar inte heller längre.

Det är en kombination av mitt utseende och min personlighet som tillsammans är totalt motståndligt.

Jag är inte ett dugg bitter eller avsundsjuk eller arg på paren. Jag är glad att de har hittat rätt här i livet. Men vill de umgås får de ta och leta efter en annan ensam jävel att ha som motpol till deras egen lycka.

Sug kuk och dö.
Och god fortsättning.

RSS 0.91