Var det verkligen värt det?


Foto: Salty dog

Oroa er inte, jag har inte förvandlats till en hipster. Bilden är arrangerad.
Men det har hänt så mycket.
Nu har jag bloggat i 4,5 år. Med tanke på att jag är en late bloomer innefattar det hela mitt vuxna liv.

I januari 2007 var jag en svettig plugghäst som söp fyra dagar i veckan helt utan mening eller mål. I dag har jag hunnit med att flytta till Korea, hitta min biologiska familj, få hundratusentals kronor i stipendier, vara med i radio och tv, utbilda mig till journalist, klippa mig och skaffa ett jobb, intervjua allt från ministrar till schlagerstjärnor och skriva en bok.

Jag har nästan hunnit sluta blogga också. Kanske beror det på att jag inte har andats sen den där januaridagen då jag skrev om glaset
Särimner. Nu har jag mitt livs första semester och vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag inser att jag har undertryckt alla mina intressen, för evigt flytt min hemstad, försakat vänner och familj och allt det där bara för att en dag få den här semestern.

När jag går igenom Puddingbloggen och läser alla gamla inlägg så rodnar jag lite. Kunde jag tänkta och tycka så där? Skrev jag verkligen så spretigt och habilt? Samtidigt saknar jag tiden då jag faktiskt kände något över huvud taget.

Nu är jag bara en opartisk stackare som ingen kan älska. En semesternatt som denna undrar jag om det verkligen var värt det.

RSS 0.91